Ελατήρια ΕΛΑΚΟ Θεσσαλονίκη

ΕΛΑΚΟ Ελατήρια Θεσσαλονίκη

Ελατήρια πιέσεως, ελατήρια χρωματιστά, ελατήρια έλξεως, ελατήρια στρέψεως, ελατήρια ειδικών μορφών


Η εταιρεία ΕΛΑΚΟ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία κατασκευάζει ελατήρια από το 1999 και έχει σαν φιλοσοφία της το σεβασμό στον πελάτη και την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του. Εισάγει πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας από το εξωτερικό και ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα τεχνολογικά δεδομένα στο χώρο.

Η ΕΛΑΚΟ αναπτύσσεται καθημερινά και παράλληλα εκσυγχρονίζεται, με αποτέλεσμα το πελατολόγιό της να μην περιορίζεται μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά να εξάγει στη Βουλγαρία και στην Κύπρο. Η εξειδίκευσή μας, η πολυετής μας πείρα στο συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς και η συνεχής μας εκπαίδευση στο εξωτερικό, εγγυώνται ποιότητα, συνέπεια και άψογη εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές στην κατασκευή ελατηρίων στην Ελλάδα.

Κατασκευάζουμε απλά και περίπλοκα είδη ελατηρίων, ελατήρια πιέσεως, χρωματιστά, ελατήρια έλξεως, στρέψεως και ειδικών μορφών, χρησιμοποιώντας ειδικές μηχανικές κατεργασίες και μεθόδους, ανάλογα με την περίπτωση. Τα ελατήριά μας κατασκευάζονται βάσει σχεδίου ή δείγματος, δίνοντας λύσεις σε τυχόν προβλήματα πού αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας.

Στο μεγάλο εκθεσιακό μας χώρο, που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 220, μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να διαλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα έτοιμων ελατηρίων διαφόρων εφαρμογών, καθώς και ελατηρίων μέτρου. Τα ελατήρια αποστέλλονται σε συσκευασίες διαφόρων ειδών κατόπιν παραγγελίας, κατάλληλες για την προστασία τους.

ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΠΙΕΣΕΩΣ
ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΛΞΕΩΣ
ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΣΤΡΕΨΕΩΣ
ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ
Πάνω από 1500 είδη ετοιμοπαράδοτων Ελατηρίων. Κάντε την παραγγελία σας online εύκολα και γρήγορα χωρίς περιορισμό ελάχιστης παραγγελίας
Πωλείται Ατσάλινο Σύρμα μαύρο Ιnox Γαλβανιζέ, καθώς και λάμα στις διαστάσεις που επιθυμείτε.
Επικοινωνήστε μαζί μας... +302310515906