Οδηγίες Ιστοσελίδας

Βρείτε τα ελατήρια που ψάχνετε, στην ιστοσελίδα μας και βάλτε στο καλάθι τον ακριβή αριθμό που χρειάζεστε για να σας αποσταλεί προσφορά. Χρησιμοποιείστε τα φίλτρα και την επεξήγηση των χαρακτηριστικών των ελατηρίων για να βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει.

Όταν λάβουμε την πρόσφορα σας κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

Δημιουργία χρήστη εγγραφή

Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για τα ελατήρια σας ως απλός επισκέπτης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.elako.gr. Δημιουργώντας ένα λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε παλαιότερες παραγγελίες.

Τρόποι αποστολής παραλαβής

Τα ελατήρια μας μπορούν να αποσταλούν σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν παραγγελίας. Η αποστολή γίνεται  σε συσκευασίες, κατάλληλες για την προστασία των προϊόντων μας.
Στο υποκατάστημα μας στην οδό Μοναστηρίου 220 στην Θεσσαλονίκη, βρίσκεται  ο εκθεσιακός μας χώρος, όπου οι πελάτες μας μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα έτοιμα ελατήρια διαφόρων εφαρμογών, καθώς και ελατήρια μέτρου.
Οδηγίες Ιστοσελίδας

ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΠΙΕΣΕΩΣ
ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΛΞΕΩΣ
ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΣΤΡΕΨΕΩΣ
ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ
Πάνω από 1500 είδη ετοιμοπαράδοτων Ελατηρίων. Κάντε την παραγγελία σας online εύκολα και γρήγορα χωρίς περιορισμό ελάχιστης παραγγελίας
Πωλείται Ατσάλινο Σύρμα μαύρο Ιnox Γαλβανιζέ, καθώς και λάμα στις διαστάσεις που επιθυμείτε.
Επικοινωνήστε μαζί μας... +302310515906